HOTEL I DESTILERIJA MONOGRAM

HOTEL I DESTILERIJA MONOGRAM

Destilerija Monogram  jedna je od najljepših regionalnih destilerija, opremljena savremenim kazanima gdje nastaju rakije i likeri beskompromisnog kvaliteta.
Kompleks Destilerije Monogram prostire se na 30 ha plodnog  tla, od kojih se 20 ha odnosi na voćnjake sa zasadima jabuke, kruške, šljive i dunje i proizvodnim kapacitetima,  dok je ostalih 10 ha prilagođeno  turističkim potrebama i sadržajima.

Brend MONOGRAM u svom asortimanu imaju 8 vrsta voćnih rakija i 6 vrsta voćnih likera. Godišnji kapacitet destilerije je 120 000 litara.

Destilerija Monogram se nalazi 10 km od Modriče, 7 km od Gradačca, u mjestu Donji Skugrić, zaseok Mišići.
 
U sklopu  Destilerije nalazi se i mali porodični hotel Monogram 4* i Lovačka kuća.
Skriven među voćnjacima, hotel Monogram, sa sigurnošću je jedno od najljepših mjesta za boravak u zemlji oblika srca. Daleko od gradske buke nudi oazu mira i jedinstven doživljaj  mirisa i aroma koje ćete proživjeti degustirajući naše proizvode. Destilerija, hotel i restoran, nastali su iz ljubavi ka lijepoj, toploj i ušuškanoj porodičnoj idili, koju smo poželjeli da podijelimo i sa vama. Tradicionalna ljubaznost i gostoprimstvo nas kao domaćina, učinit će da se iznova vraćate u ovaj kutak podtrebavskog raja. Kod nas je sve u funkciji odmora, vlada mir i u neposrednom ste kontaktu sa netaknutom prirodom.


Našim gostima i posjetiocima nudimo mogućnost obilaska imanja uz stručno vodstvo I objašnjenja vezana za sam proces proizvodnje žestokih alkoholnih pića, kao i degustacione pakete u kojima mogu uživati isprobavajući naše rakije i likere.  

Idealno smo mjesto za organizaciju raznih vrsta događanja, od vjenčanja, porodičnih vikend odmora, degustacija i gastro tura  pa do kongresa, seminara i team buildinga.

Daleko od gradske vreve, neka Monogram bude Vaš izbor za porodična ili poslovna druženja.

SADRŽAJI

SADRŽAJI

Hotel ima 26 smještajnih jedinica , od čega su 22 sobe i 4 apartmana.  Ukupan kapacitet hotela i Lovačke kuće je 80 ležajeva. Većina soba je sa pogledom na prirodu i naše voćnjake, dok su sve sobe  prilagođene  visokim standardima hotelijerstva, komforne su i pružaju priliku za izuzetan odmor.

Destilerija & Hotel Monogram sadrže:
- Recepciju, 
- Salu za doručak, 
- Restoran “a la carte”
- Lounge bar 
- Konferencijsku dvoranu za cca 150 mjesta (bioskopska postava),
- Kristalnu dvoranu kapaciteta do 350 sjedećih mjesta,
- Fitness dvoranu sa vrhunskom gym operemom, 
- Playroom u kojem zabavu možete pronaći uz bilijar, pikado, stolni fudbal, play station, fliper, stolni tenis, 
- Destileriju u kojoj proizvodimo vrhunske rakije i likere pod brendom Monogram
- Podrum u kojem odležavaju naše rakije,
- Voćnjake sa zasadima kruške, jabuke, šljive i dunje 
- Dječje igralište na otvorenom,
- Pet friendly sobe,
- WiFi
- Parking,
- Pješačku stazu oko voćnjaka
- Opuštajuće vožnje biciklom podtrebavskim dijelom našeg imanja I ostalim seoskim putevima