DISTILLERY & HOTEL MONOGRAM

DISTILLERY & HOTEL MONOGRAM

Destilarni monogram jedna je od najljepših regionalnih destilerija, sa savremenim kotlovima u kojima se proizvodi rakija beskompromisnog kvaliteta. Kompleks destilerije Monogram prostire se na 30 hektara plodnog tla, od čega se 20 hektara odnosi na voćnjake sa zasadima jabuka, krušaka, šljiva i dunja te proizvodnim kapacitetima, dok je ostalih 10 prilagođeno turističkim potrebama i sadržajima.

Marka Monogram u svom asortimanu ima 8 vrsta voćnih rakija i 6 vrsta voćnih likera. Destilerija može proizvesti 120000 litara godišnje. Destilerija se nalazi u selu Donji Škugrić, zaseok Mišići, 10 km od Modriče i 7 km od Gradačca.

U okviru destilerije nalazi se mali obiteljski hotel Monogram 4 * i Lovačka kuća (kuća za odmor). Skriven među voćnjacima, Hotel Monogram zasigurno je jedno od najljepših mjesta za boravak u zemlji u obliku srca. Daleko od gradske buke, hotel Monogram nudi mir i jedinstveno iskustvo arome dok degustira naše proizvode. Destilerija, hotel i restoran nadahnuti su predivnom, toplom porodičnom idilom koju smo i mi htjeli podijeliti s vama. Tradicionalna ljubaznost i gostoljubivost razlog su zbog kojeg ćete se poželjeti vratiti u ovaj mali raj pod planinom Trebava. Ovdje se sve odnosi na opuštanje, a vi ste u direktnom kontaktu s prirodom.

Hotel ima 26 smještajnih jedinica, od toga 22 sobe i 4 apartmana. Ukupan hotelski kapacitet i Lovačka kuća su 80 kreveta. Većina soba ima pogled na prirodu i naše voćnjake, sve sobe prilagođene su visokim standardima hotelskog menadžmenta, udobne su i nude priliku za izuzetan odmor.

@fc_desc@,  @fc_temp@